Mavi Yolculuğunuza Yardımcı Baş Ekipman Dalış Elbisesi Market

Mavi Tura Yardımcı Baş Ekipman lar Neler ?

Mavi Tura Yardımcı Baş Ekipmanlar

Dalış gerçekleştirmek için pek çok unsurun bir arada ve uyumlu şekilde bulunuyor olması kaliteli bir dalış deneyimi açısından oldukça önemlidir.

Dalış ekipmanları arasında ilk edinmeniz gereken ve bu unsurlar arasında başı çeken ekipman şüphesiz dalış elbisesi olacaktır.

Oldukça farklı türde, desende ve özellikte dalış elbiselerinin varlığı ile dalış serüveniniz hem daha güvenli ve korunaklı bir hal alacak, hem de çok daha keyifli olacaktır.

Dalış elbiseleri ile birlikte gözlük ve şnorkel kullanımı da dalışınızın netliği açısından çok önemlidir. Görüş açınızı engellemeyecek, daha az buğu yapan, yüzünüze iyi oturan ve sizi uzun yüzüşlerde rahat ettirecek dalış maskeleri ve şnorkeller tercih etmeniz gerekmektedir.

Paletinizi seçerken derin bir dalış mı yoksa kıyı dalışı mı yapacağınız palet boyutunuzu etkileyecek unsurlardandır.

Dalış elbiseleri yanında seçeceğiniz ekipmanlarla birlikte oldukça güzel ve sürdürülebilir bir dalış deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Beden ölçünüze göre de tüm vücudunuzu saracak ve rahat hissettirecek tercihlerde bulunmalısınız.

Derinliğe göre çoğu ekipmanınız çok daha net şekillenecektir. Kimi derinliklerde yeterli gelen kıyafet kalınlığınız kimi derinlikte çok ince kalabilecektir.

Paletinizin boyunu seçerken dahi suyun özelliklerine dikkat etmeniz oldukça önemlidir.

Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

İlginizi Çekebilir