Zıpkın ile Dalışta Dikkat Edilmesi Gerekenler Dalış Elbisesi Market

Zıpkın ile Dalışta Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir ?

Zıpkın ile Dalışta Dikkat Edilmesi Gerekenler.

Dalış yapacağınız esnada suyun sıcaklığı, ne kadar derine dalacağınız ve hangi bölgede bu dalışı gerçekleştireceğiniz önceden belirlenmiş unsurlardır.

Önem Vermeniz Gereken Nokta

Tüm bu unsurları belirledikten sonra dalışınızı gerçekleştirmek için en önem vermeniz gereken nokta güvenli ve keyifli bir şekilde dalışınızı sürdürebilmek olacaktır. Bu keyifli aktiviteyi daha da keyifli hale getirebilmek ve kendinizi daha güvenli bir noktaya alabilmeniz için doğru ekipmanları seçmiş olmanız da oldukça önemlidir.

Dalış Elbisesi Seçimi

Dalış şeklinize, amacınıza ve yerinize göre pek çok farklı dalış elbisesi türü ve seçeneği bulunmaktadır. Dalış ekipmanlarından en önemlisi olan dalış elbisenizin seçimi için pek çok seçenek arasından bütçenize en uygun fiyatlısını seçebilirsiniz.

Serbest dalış yaparken giyeceğiniz kıyafet ve kullanacağınız ekipmanlar ile zıpkınla dalış yapacağınız ekipman ve kıyafetiniz arasında büyük benzerlikler bulunsa da her dalış için farklılıklar da yer almaktadır.

Zıpkınla dalış kıyafeti seçiminde bulunurken en önemli unsurlardan biri neopren malzemeden üretilmiş ıslak elbise türündeki elbiseler olacaktır.

Dalış Elbisesi Doğru Beden Seçimi 

Elbisenin vücudunuza tam oturuyor olması oldukça önemlidir çünkü bu sayede herhangi bir su sirkülasyonu olmayacağından elbise içindeki suyu vücut ısınızla dengelemiş olacaksınız. Suyun altında oldukça hızlı bir vücut ısısı düşüşü yaşanacağı için kıyafetinizin sizi koruyor olması en önemli unsurdur.

Su altında Güvenlik

Zıpkınla balık avı yaparken kayalara ya da deniz canlılarına temas edebiliriniz. Bu sebeple dalış elbisenizin sizi fiziki olarak koruyor olması gerekmektedir.

Doğru Dalış Elbise ve Doğru Desen Seçimi

Genel olarak alt kısım ve üst kısım olarak iki parçadan oluşan dalış kıyafeti tercih edilmektedir. Balık avı yapacağınız için özellikle dış kısmı koyu renk veya kamuflaj desenli kıyafetleri tercih etmelisiniz.

Suya dayanıklı ve esnek yapıdaki kıyafetler ile rahat bir dalış ve avlanma süreci yaşamanız sağlanacaktır.

Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

İlginizi Çekebilir