Dalış Elbisesi Nasıl Giyilir? Dalış Elbisesi Market

Avcı Dalış Elbisesi Nasıl Giyilir?

Dalış Elbisesi Nasıl Giyilir?

Bedeninize uygun olarak aldığınız dalış elbisesi öncelikle ayak ve bileklerden başlanarak giyilmektedir. Sonrasında yavaş yavaş dizlere ve daha yukarıya doğru çekilerek giyilmektedir.

İşte size sıkı bir dalış elbisesi içine girmek için 6 ipucu

 

Zıpkınla Dalış Elbisesi


1. Plastik Torba Numarası
Dalış Kıyafetinize giymeden önce ayağınızın etrafına plastik bir poşet geçirin. Ayağınız dalış kıyafeti bacağından geçtikten sonra, torbayı çıkarın ve işlemi diğer ayağınızla ve ardından her elinizle tekrarlayın. Plastik torba, neoprenin cildinizin üzerinde kolayca kaymasına yardımcı olur.

2. Dalış Elbisesine üfleme numarası
Bu numara istekli bir dalış arkadaşı gerektiriyor. Bir elini dalgıç elbisenizin koluna geçirin, dalış eşin bilek mühür kenarından, elbise içine hava basınçlı bir şekilde üfletin :). Bu, giysinin cildinizle temasını kırar ve manşonun geri kalanının yerine kaymasına yardımcı olur.

3. Dalış Elbisesini Ters yüz ile başlayın
Rahatsız edici dalış elbisenizi tamamen ters yüz edin ve bir ayağınızı ters takımın ayak bileğinden geçirin. Elbiseyi yavaşça bacağınızdan yukarı doğru yuvarlayın ve diğer bacağı da aynı şekilde yapın, gövde ve son olarak kollarla tekrarlayın.

4. Dalış Kıyafetinizi Suya koyun.
Eğer uygunsa, dalış elbisesi ile suya atlayın ve elbiseyi suda çekin. Takım elbise ne zaman yapışırsa, suyun takım elbise ile vücudunuz arasındaki contayı kırmasına izin vermek için vücudunuzdan uzağa çekin.

5. Su Bazlı bir Kayganlaştırıcı Kullanın: Su bazlı kayganlaştırıcılar bir dalgıcın kıyafetini daha kolay giymesine yardımcı olabilir. Elbisenin en dar kısımlarından kaymalarına yardımcı olmak için el ve ayak bileklerine az miktarda yağlayıcı yaymak iyi bir fikir olabilir. Bebek yağı dalış elbisesi yağlayıcı olarak iyi çalışır, ancak gerektiğinde herhangi bir su bazlı yağlayıcı uygulanabilir. Bununla birlikte, asla yağ bazlı bir yağlayıcı (petrol jölesi gibi) kullanmamaya özen gösterin-yağ bazlı yağlayıcılar neopren dalış elbisesi kumaşını bozacaktır.

6. Dalış Kıyafetinize fermuar taktırmak iyi bir fikir olabilir. dalgıç kıyafeti el ve ayak bileklerine fermuar takmak, elbiseyi giymeyi çok daha kolay hale getirir. talebiniz üzere extra ücretli olarak Free-Sub marka dalış elbisenize  bileklerde ve ayak bileklerinde fermuar takıyoruz. Ancak şunu da bilinmelidir; fermuarlar daha fazla su sirkülasyonuna izin vererek dalış elbisenizin termal korumasını azaltır. Ayak bileği ve bilek fermuarları da ekstra bir arıza noktasıdır yıpranabilir veya kırılabilirler.

Serbest Dalış Elbisesi


İyi ve kötü fikir
1. Kayganlaştırıcı olarak sabun, Deterjan, Şampuan ya da saç Kremleri
Biyolojik olmayan sabun, deterjan ve diğer çözümleri sıvı bazı değişmez dalış elbisesi su akar gibi uzun Mayo ile kullanılmamalıdır. Biyolojik olarak parçalanabilen deterjanlar ve sabunlar bile bir dalgıcın cildini tahriş edebilir veya kurutabilir. ​Bu çözümler ayrıca dalış elbisenizin neopreni ni de etkileyebilir. Dalmaya başladığımda, dalış elbisemi giymeye yardımcı olmak için seyreltilmiş saç kremi kullandım. Saç kremi, elbisenin kaymasını son derece kolaylaştıran ince bir kalıntı bıraktı. Bununla birlikte, uzun bir süre boyunca neopren aşırı derecede sertleşti ve çatlamaya başladı.

2. Yağ Bazlı Kayganlaştırıcılar
Neopren, petrol jölesi veya yağ bazlı kayganlaştırıcılar gibi yağ bazlı ürünlerden zarar görebilir. Dalış kıyafeti üzerinde kaymaya yardımcı olmak için asla yağ, gres veya herhangi bir yağ bazlı bileşik kullanmayın.

Avcı Dalış Elbisesi veya Zıpkınla Balık Avı Elbisesi ürünlerimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Zıpkın ve Zıpkın Aksesuarları ürünlerimize linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

 

Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

İlginizi Çekebilir