Dalış Elbisesi Modelleri Nelerdir? Dalış Elbisesi Market

Dalış Elbisesi Modelleri Nelerdir?

Dalış Elbisesi Modelleri Nelerdir?

Dalış elbiseleri sörf kıyafetlerinden farklı olarak, derin sularda meydana gelen basınca dayanacak ve vücudu ısıtacak şekilde yapılır. Dalış elbiseleri farklı stiller için farklı tasarımlara sahiptir. Malzeme açısından değerlendirildiğinde dalış elbiselerinin büyük bir bölümü ısı yalıtımı ile öne çıkan ve teknik bir kumaş olan neoprenden yapılır.

Dalış Elbisesi Örnek

Kaliteli bir neopren elbise, düzenli bakım yapıldığı sürece uzun ömürlüdür. Su temasına bağlı olarak dalış elbiseleri kuru, ıslak ve yarı kuru olarak sınıflandırılır. Kısa dalgıç elbiseleri sıcak sular için idealdir. Kol ve bacak kısımları yarım boydur. Maksimum hareket serbestliği sağlar.

Tam boy dalış elbiseleri tasarım açısından kısa elbiselere oldukça benzer. Ancak bu takım elbiseler tam boy kollara ve bacaklara sahiptir. Önemli alanlarda ekstra sıcaklık ve ekstra aşınma koruması sunar. Enkaz lara yakın yerlerde dalış yaparken oluşabilecek kesik ve sıyrıkları önlemek için idealdir.

Serbest Dalış Elbisesi, Tüplü Dalgıç Elbisesi yani Scuba KıyafetiZıpkın Kıyafeti, Zıpkıncı Elbisesi, Zıpkınla Dalış Elbisesi veya Sörf, Yüzme, Yelken, Kano, Rafting, Para Sörf gibi su üstü ve su altı sporlarına yönelik dalgıç kıyafeti çeşitleri bulunmaktadır.

 

Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

İlginizi Çekebilir