Neden Yamamoto Limestone? Dalış Elbisesi Market

Neden Yamamoto Limestone?

Japon firması Yamamoto Corporation, kuruluşundan günümüze ar-ge konusundaki yatırımları ile uluslararası pazarda dünyanın en kaliteli neoprenini üreterek lider konumuna gelmiştir.

Geleneksel neopren üretimi için gerekli olan chloroprene sentetik kauçuk, petrol ürünlerinden elde edilirken, Yamamoto firması geliştirdiği yeni bir teknoloji ile, kireç taşı (limestone) içindeki kalsiyum karbonatı, chloroprene kauçuk cipslerine dönüştürmeyi başarmış, bu hammadde ile yüksek yoğunlukta mikro hava kabarcıkları içeren yeni bir neopren üretmiştir.


LIMESTONE NEOPRENE NEDİR?
Yamamoto Corporation, Japonya’ daki doğal yataklardan elde edilen saf kireçtaşının ihtiva ettiği kalsiyum karbonatı, dünyada ilk defa neopren imalatı için kullanılacak hammaddeye dönüştürmeyi başarmış ve neopren üretiminde yepyeni bir sayfa açmıştır.
Bu yeni teknoloji ürünü neopren, petrol kökenli hiçbir madde barındırmaz ve tamamı ile doğa dostudur. Bu nedenle “Green” ismi ile anılmaktadır ve diğer neoprenlere göre çok üstün özellikleri vardır.
Yamamoto Limestone Neoprene, petrol bazlı olanlara göre çok daha fazla mikro hava kabarcığı barındırır.
Bu oran standart neoprenlerde %60-70 iken Yamamoto Limestone Neoprene’ de %94 tür.
Özetle Yamamoto Limestone Neoprene, diğer standart neoprenlere göre %30 daha fazla mikro hava kabarcığı içermektedir.


DAHA SICAK TUTAR
Her mikro kabarcık, havaya göre daha yalıtkan olan azot gazı içerir. Bu özellik, aynı ısı yalıtımı için daha ince elbise giyebilmenizi sağlamaktadır.


DAHA ESNEK VE HAFIZALIDIR
Standart neoprenler, esnekliklerine rağmen zaman içinde bollaşır ve formlarını kaybederler.
Yamamoto Limestone Neoprene, petrol bazlı neoprenlere göre daha esnektir, ancak özelliği esnekliği yanında hafızalı olmasıdır. Giyildiği sürede, vücudunuzun şeklini alır ve zaman içinde bollaşma yapmaz.

DAHA YÜKSEK RESTORASYON ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR
Basınç altında sıkıştıktan sonra tekrar eski haline dönme oranı % 92 dir. Bu oran, standart neoprenlere göre %60 daha verimlidir.

Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

İlginizi Çekebilir